mandag 18. januar 2016

Avspark for kvalitetsplan


Lillesand Kommune starter nå sitt arbeid med å revidere kvalitetsplan for skole og barnehage. For første gang vil barnehage og skole få en felles kvalitetsplan. I dag begynte min arbeidsdag med planleggingsmøte sammen med administrasjonen for skole og barnehage.



Fra venstre: Barnehagerådgiver Ole Morten Mouridsen, leder for oppvekstutvalget Cecilie Knibe Hanssen, rådgiver for skole Anette Sylta og sjef for sektor skole og barnehage Arnt Jørgen Eidsaa

 










I møtet planla vi dagsorden for oppvekstutvalget 28.01. Hovedsaken denne kvelden blir nettopp arbeidet med kvalitetsplanen.  Ikke uventet foreslår administrasjonen færre satsningsområder i planen. Og ikke overraskende er det inkluderende læringsmiljø og språk/kommunikasjon det ønskes et størst fokus på. Vi lokalpolitikere skal  både ta stilling til hvilke satsningsområder planen bør ha og komme med innspill til tiltak som skal bidra til at vi når våre mål.

Vi legger opp til gruppearbeid blant politikerne. Forhåpentligvis vil det komme masse innspill som våre fagpersoner kan jobbe videre med på sitt arbeidsseminar i februar. Utvalget vil i hvert møte fremover bidra inn i prosessen, helt til kvalitetsplanen skal behandles endelig i bystyret før sommeren.

Selv er jeg glad for at vi klarer å legge opp til en prosess hvor vi politikere får være med helt fra innspillstadiet til endelig politisk behandling. Dette gir oss et godt fundament til å ta gode verdivalg når saken behandles av et samlet bystyre.

Har du selv gode innspill til planen må du gjerne sende melding på cecilie@kompetansefond.no Jeg videresender gode ideer.
 

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar