tirsdag 7. juni 2016

Arbeiderpartiets bystyregruppe lytter til folkets råd


Gruppeleder, og vi som bystyremedlemmer, i Lillesand Arbeiderparti har frontet et ønske om at Lillesand ble en del av K5.
Men når resultatet av folkeavstemningen i Lillesand  ble et tydelig nei, så er vi fortrolig med å følge det råd som folk i Lillesand har gitt oss.
Lillesand Arbeiderparti sine medlemmer har gjenspeilet den todelingen som har vært i befolkningen. Vi har medlemmer som har mobilisert på begge sider.

Og det er vi fornøyd med. Den gode diskusjonen, og den gode mobiliseringen som har vært rundt denne avstemningen.

Vårt eget parti har hatt mange gode prosesser, mange gode diskusjoner. Vi er politikere og elsker å diskutere og utfordre i meningsutvekslinger. Fra begge ståsted har det vært en respektfull samstemthet om at vi alle jobber for Lillesands beste.

Dette gode politiske engasjementet skal vi ta vare på i partiet, men nå med nye saker og nye politiske utfordringer som er viktige for Lillesand. Vi  intensiverer torsdag i neste uke  for å jobbe frem gode innspill til paritets partiprogram. Vi ønsker å være en pådriver for Ett Agder og for at vi skal få en sterk fylkeskommune som blir hovedaktøren i regional utvikling for Sørlandet. Og vi ser fram til å bidra til at Aust-Agder får 2 på tinget i 2017. Vi skal gjøre vårt for at Arbeiderpartiet igjen får mulighet til å komme i regjeringsposisjon.

 

Mvh

Hilsen

Cecilie Knibe Hanssen, Inger Vollstad, Jon røthe, Eddie Røssnes, Thea O.L. Olsen og Thor Erling Engemyr

Faste bystyremedlemmer til Lillesand AP

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar